OM OSS

Her kan du lese litt om vår bedrift, historie, vårt moderselskap, og hvorfor vi gjør hva vi gjør. Ta gjerne kontakt i dag for å ta en kort prat dersom det er mer du ønsker å vite.

God Hjemmeside AS


God Hjemmeside ble startet i august 2012 som ansvarlig selskap (DA). Etter 3 spennende år med stadig økende oppdragsmengde, ble selskapet gjort om til aksjeselskap sommeren 2015. Vi spesialiserer oss på web og mobil-tjenester til små og mellomstore bedrifter. Vi er kjent for god kvalitet levert til avtalt tid og til fornuftige priser. Salgskontor ligger i Bergen, kreativt kontor ligger i Wien (Østerrike).

Ecom AS


Ecom AS, en av Norges ledende tele- og dataforhandlere for bedriftsmarkedet, eier 34% av selskapet. Les mer om Ecom på www.ecom.no

Hvorfor satse på web
og mobil?


Mange kunder sjekker hjemmesiden din før de bestiller. En pen og oversiktlig hjemmeside gir en seriøs og profesjonell presentasjon av din bedrift.

I et blogginnlegg, publisert 05.05.2015, annonserte Google at internettsurfing gjennom mobile plattformer for første gang overgår tradisjonelle plattformer som PC, i hele 10 land. Det er derfor viktig at din hjemmeside ser bra ut også på mobiltelefon og nettbrett!

For mer om hva vi tilbyr, ta en titt på våre Tjenester.