TJENESTER

Her er en oversikt over våre tjenester. Kontakt oss i dag for å få vite mer om hvordan vi kan hjelpe din bedrift. Du kan også be oss ringe deg.

Hjemmesider


Invester i en hjemmeside av utmerket kvalitet, levert til avtalt tid og til en god pris!


Vårt kjerneprodukt er Google vennlige hjemmesider med innebygget publiseringsløsning, høy brukervennlighet, og profesjonelt utseende.

Logodesign


En logo skaper identitet og synlighet blant dine kunder.


Vi kan hjelpe deg med å designe den perfekte logo for din bedrift. Fortell oss litt om din bedrift og ønsker, og vår jobb er å imponere.

Søkemotoroptimalisering


Flere besøkende til nettopp din hjemmeside.


Ved å styrke din rangering i søk hos søkemotorer (som Google, Bing og Yahoo), generer vi økt trafikk og bidrar til økende tilstedeværelse på internett. Vårt mål er å komme blant de øverste treffene på topp 5 søkeord for din bedrift, og samtidig sørge for en naturlig spredning av treff og søkeord i Google.

Mobil Markedsføring (SMS/MMS)


Vi er vestlandets eneste Mboost forhandler, og tilbyr sms markedsføringstjenester for alle behov.


Vi hjelper deg for eksempel med å sende ut kritisk informasjon til eksisterende kunder, utføre en sms konkurranse for å bygge større sms database, tilby besøkende rabattkampanjer for å generere mersalg, mm.

Apputvikling


Trenger din bedrift en app?


Vi har erfaring med app utvikling både for Android og iPhone, og kan tilby komplett utvikling fra idé til realisert app.

Nettbutikk


Det har aldri vært mer lukrativt å satse på netthandel.


Nettbutikkene i Norge omsatte for 22,8 milliarder kroner i Norge i 2014, og vokser fire ganger så mye som butikkhandelen (kilde). Vi hjelper deg i gang ved å levere komplett nettbutikk og rådgivning.

Sosiale Medier


Å komme i gang med sosiale medier kan være både tidskrevende og forvirrende.


Vi tilbyr opprettelse av profiler i sosiale medier (Facebook, Twitter, LinkedIn, mm), med komplett grafisk design. Rådgivning for sosiale medier “best practice” er også noe vi tilbyr.

Rådgivning og Konsult


Vi tilbyr konsult og hjelp med dine utfordringer.


Vi tilbyr et bredt spekter av rådgivning og konsult, fra web sikkerhet til app utvikling, og outsourcing til epost markedsføring. Ta kontakt i dag dersom det er noe du ønsker hjelp med!